Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)

Over Chuva

Aangenaam kennis te maken. Wij zijn vriendinnen sinds onze studie International Business & Languages. Nadat wij beiden ons diploma hebben behaald, hebben we onze interesses en ervaringen uitgebreid. Fleur op het gebied van Marketing en Noni op het gebied van mode. Ondertussen bleven we brainstormen op dat ene unieke idee. Daar vertellen we u graag meer over

ons  ons2

Het idee is geboren toen wij op een regenachtige dag in een knus restaurantje in Rotterdam zaten. Vanachter het raam keken we naar buiten naar hele groepen natgeregende mensen, meestal in saaie, grijsgroene regencapes en jassen. Al deze mensen; lopend, op de fiets, in de tram of zelfs in de auto hadden behoefte aan een mooie, vrolijke en modieuze regenjas. Op weg naar het werk, school, meetings, sollicitaties, tijdens een date of het shoppen. Regenkleding waar jij je niet voor hoeft te schamen, maar waarmee je wel droog je bestemming bereikt. Een waterdichte, ademende en trendy regenjas….een Chuva regenjas. En daar was het idee geboren! Iedereen, ook jij, bedankt. Je was en blijft een inspiratie voor Chuva Rainstyle. We doen ons best om je blijven te verbazen op het gebied van Rainstyle fashion.
Chuva betekent “regen” in het Portugees/Braziliaans en regen heeft natuurlijk alles te maken met onze producten. Wij kozen ook voor Chuva, omdat de Braziliaanse cultuur voor vrolijkheid en kleurrijkheid staat. Dit laten wij graag terugkomen in onze jassen om zo het regenachtige Nederlandse straatbeeld op te fleuren. Rainstyle voegden wij aan Chuva toe om duidelijk te maken dat het hier om regenkleding gaat en alles om zo je eigen “Rainstyle” te creëren.
Wij willen ons graag als eerste op dames richten. Wij hopen met onze jassen dames aan te spreken die weten wat ze willen en gevoel voor mode en originaliteit hebben. Ook zouden we onze jassen graag uitbreiden met regenaccessoires als regenhoedjes, laarsjes en parapluutjes. Behalve op dames zouden wij ons in de toekomst ook graag op mannen en kinderen gaan richten. Daar wij een jong en startend bedrijf zijn doen wij graag alles stapje voor stapje en is dit jaar onze eerste dames regenjassen collectie uit. Fleur en Noni wensen je een droge reis en ook een droge aankomst!