Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)

Nieuws

Chuva Rainstyle Ladiesnight @ Intratuin Rhoon

Intratuin Rhoon, de bron van inspiratie op het gebied van huis en tuin, veranderde op woensdag 16 november 2011 in een waar ladiesparadijs! Samen met 50 andere standhouders toonde Chuva Rainstyle met trots haar producten. De producten waren met aantrekkelijke kortingen te koop, er was de mogelijkheid vereeuwigd te worden in onze hippe jassen en ook was er op gepaste ladiesnight wijze voor de innerlijke mens gezorgd.

Wij als Chuva Rainstyle hebben ontzettend genoten van deze geslaagde avond en hopen volgend jaar zeker weer van de partij te zijn! Bekijk nu de foto’s van de voorbereidingen en een selectie van de mooiste fotos van onze klanten.

Chuva Rainstyle protects you fashionably! xx

.

 

CHUVA VERMELDING IN FLAVOURITES BLOG

E-mail Afdrukken PDF

Sinds enige tijd staan wij vermeld op www.flavourites.nl. Dit is 'n hele eer, want hier staan alleen de allerhipste webshops van Nederland op! Zeer verrast waren wij toen reporter Natasha van Flavourites een blog over Chuva Rainstyle op Flavourites.nl plaatste. Check it out en lees hoe ook zij gevallen is voor Chuva Rainstyle.

"Echt, he-le-maal klaar ben ik ermee. Finaal. Completo. Met die waardeloze regen. Heel slim ben ik er de afgelopen regenachtige zomer tussenuit gesneakt (tja, als je dan tóch eens een lange reis wilt maken doe het dan in de zomer van 2011, wist ik vantevoren veel hoe blij ik daar achteraf om zou zijn). Maar de lange, hete nazomer waarop ik me zo had verheugd, is compleet in het water gevallen.

Maar goed, die regen dus. Wat een ellende. Vooral als je even snel op de fiets tussen de buien door een boodschap wilt doen of de kids wilt brengen c.q. ophalen, en die buien je weer net te slim af zijn geweest. Dacht je dat ik een regenpak aan zou trekken op de fiets? Há, maar neen - natuurlijk niet. Hou eens op zeg! Regenpakken, die staan voor mij synoniem aan pc's zoals ze er vroeger pleegden uit te zien. Saai, zonder enige vorm van creativiteit of sexappeal. Regenpakken, die doen mij denken aan stinkende, natte bergjes ellende op de middelbare school, waaronder je gaat zweten waardoor je de hele dag wordt herinnerd aan de vijf kilometer lange regenbui om acht uur 's morgens. Dank u. Die tijd is geweest.

Gelúkkig is het 2011. Leven we niet meer in de eighties en heb ik mijn middelbare schooltijd met de bijbehorende fietstochten inmiddels ver achter me gelaten. Gelúkkig zijn er creatieven op de wereld die saaie spullen voorzien van mooi, slim en sexy design. En gelukkig zijn er tegenwoordig dus wél heel toffe regenjassen te koop. Zoals deze van Chuva Rainstyle. Geweldig, daarmee kun je voor de dag komen! Zo'n zwarte met knalroze ceintuur, dat is wel erg me. En ik zag dat ze nu zelfs in de sale zijn! Voor nog geen honderd euro heb je echt een geweldige regen trenchcoat die je vast héél vaak gaat dragen (of dat nu goed of slecht nieuws is...). (..)

Nou, ik krijg zowaar zin in een regenbui. Maar niet voordat de postbode bij mij heeft aangebeld met een fijn (regen)pakje."

 

CHUVA: EVERY STYLE HAS GOT IT’S SILVER LINING by Ida Neves

E-mail Afdrukken PDF

De leukste shows om te lopen, moeten toch wel die van beginnende ontwerpers zijn. Geen glitter, geen glamour, geen luxe, geen beroemdheden en laten we wel wezen, geen salaris. Maar ook geen plastic fantastic, geen gebakken lucht, geen modellenrivaliteit, geen norse gezichten en geen 'kleuren binnen de lijntjes'. Plezier, artistiek, losgaan en oprechte trots zijn termen die beter staan bij deze kleinere, 'sobere' fashionshows.

Op een mooie zaterdag in mei betraden twee verse ontwerpers en hun modellen om half twaalf 's ochtends de Bob Smit Galerie in hartje Rotterdam. Over krap een uur zou de opening van Chuva Rainstyle plaatsvinden en er moest nog van alles gebeuren. De inrichting moest worden aangepast, flyers opgehangen en uitgedeeld, champagne koud gezet, de laatste puntjes op de i van de te showen kleding en wij (de modellen) moesten nog doorpassen en instructies krijgen. Nog geen uur later liepen 6 modellen (including moi) fierce, als de stijl van de kleding, door de galerie. Een geslaagde opening.

Lekker arty farty, maar ook toegankelijk, fris, jong en eigenzinnig, de modieuze regenjassen (en accessoires) van Noni Jonas en Fleur Krenten. De meiden komen beiden niet direct uit het modeveld, maar zijn daarom niet minder modegevoelig. Deze fashionista’s vonden een gat in de markt (leuke betaalbare regenkleding in een land waar het 80% van de tijd niet anders doet dan regenen) en maakten hier hun missie en passie van. So every cloud does have it's silver lining. Ik vermoed dat met de gedrevenheid van beide dames en het doorgaans aanhoudende mistroostige weer in Nederland, het merk Chuva het nog ver zal schoppen. In elk geval in dit land.

 

Zondag 21 maart succesvolle photoshoot!

De weergoden waren ons gestemd, de fotograaf op zijn best, de modellen mooi als altijd en restaurant Prachtig de toplocatie die het plaatje compleet maakte. Na heel wat nachtelijke uurtjes de zaterdag ervoor (draaiboek maken, declaratieformulieren, logistiek alles regelen) waren ook wij die zondag fris en fruitig op de set. Iedereen nog wat onwennig, want een photoshoot voor je webshop, dat doe je ook niet ieder weekend. Gelukkig was de stemming opgewekt en relaxed en hebben we (ondanks dat dit voor sommigen de eerste keer was) er een onwijs professioneel resultaat van gemaakt. Dit is natuurlijk te zien op onze website, onze flyer en straks op Hyves en Facebook. Kijk hier voor wat foto's achter de schermen.

Fotograaf Jeff, modellen Shiva, Ilse, Esther, Serpil en Cynthia, visagiste Sharon, locatie Prachtig: IEDEREEN BEDANKT!

Lees meer...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL