Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)

Nieuws

Check hier de nieuwste flyer van Chuva Rainstyle

E-mail Afdrukken PDF

Lees meer...
 

Paasweekend 2010 - 1e Chuva Rainstyle regenjas verkocht!

Het is officieel, onze aller-aller-allereerste Chuva Rainstyle regenjas verkoop is een feit! Een neef van Noni heeft zijn vriendin op haar verjaardag verrast met de regenjas "Red Riot". Een jas die perfect bij haar past en die ze vol trots draagt (ook als het niet regent). Voor ons is de kop eraf nu, verkopen maar! De allereerste regenjas werd 2 dagen later opgevolgd door de 1e verkoop van een Chuva Rainstyle zadelhoes deluxe!

 

22 april 2010 - Samenwerking "Right To Play" & Chuva Rainstyle een feit!

Wij als Chuva Rainstyle doen niet alleen graag iets voor onze klanten en voor onszelf, we steunen ook graag een goed doel met ons bedrijf. Ons oog is gevallen op de internationale humanitaire organisatie: "Right To Play" en we zijn ontzettend blij dat zij laatst hebben bevestigd hun naam aan ons bedrijf te willen verbinden. Wij hebben de volgende constructie bedacht om deze organisatie te steunen: Bij iedere bestelling doneren wij €1 aan Right To Play.  En nee, deze euro hebben we niet eerst in een verhoging van de verkoopprijs meegenomen, maar komt uit onze eigen zak. Dit geeft ons (en hopelijk ook jullie) het gevoel iets kleins terug te kunnen doen.

Marjolein van den Brink (Right To Play - Manager Communicatie en PR)geeft hierbij een duidelijke omschrijving van ons goede doel:
"Right To Play is een internationale humanitaire organisatie die met sport en spel programma's de levens van kinderen in de meest achtergestelde gebieden ter wereld wil verbeteren. Waarom? Omdat sport en spel krachtige instrumenten zijn die bijdragen aan fysieke en sociale ontwikkeling, vrede, gezondheid en onderwijs. Voor het uitvoeren van deze programma's leidt Right To Play lokale vrijwilligers op tot Coaches."

Right To Play is opgericht door Johann Olav Koss en wordt gedragen door topsporters en vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op www.righttoplay.nl.

 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL